PERSONLIG TRÄNARE

Mitt namn är Ann Helleday och jag har arbetat som personlig tränare i över fem år på ett av Sveriges största träningsföretag. Nu är jag egenföretagare och erbjuder olika tjänster i Stockholm.

Under hela året finns det bootcamp-grupper på olika nivåer utomhus från 6 – 12 personer. Jag erbjuder också friskvård, då kommer jag till er arbetsplats och tränar personalen. Vi sätter tillsammans upp träningsmål, delmål och  jag hjälper er att hålla personalen motiverad, frisk och stark. För dig som vill ha personlig träning själv eller tillsammans med någon finns även PT och PT duo. Vill du ta din träning till nästa nivå och hjälp med att sätta ihop en hållbar kosthållning har du kommit rätt. Ett träningspass med mig är utmanande, varierande och anpassat efter dina förutsättningar och mål. Jag har kompetensen och verktygen att hjälpa dig dit du vill.

Min vision är att träning ska vara hållbart och det ska vara kul. För att förändra ens rutiner och vanor krävs medvetenhet, vilja och tid. Om du är beredd att göra en förändring kommer du också få ett annat resultat. Alla kan, men vill du? Här är alla tjänster jag erbjuder inom personlig träning och kostrådgivning.

Välkommen att kontakta mig för mer info!

BOOT CAMP

FÖRETAG – FRISKVÅRD FÖR PERSONAL

PERSONLIG TRÄNING / PT DUO

KOSTRÅDGIVNING